04-06-04

Tagliatelle al salmone (Tagliatelle met zalm)

Ingrediënten :
400 gr tagliatelle - 200 gr gerookte zalm - bieslook - 1 ui - 20 gr boter - 300 gr champignons - 350 ml room - 1 eierdooier - peper - zout - citroensap

Bereiding :
Snijd de zalm in reepjes.  Was de bieslook en snijd hem fijn.  Hak ook de ui fijn.  Maak de champignons schoon.
Smelt de boter.  Bak hierin de ui en de in twee gesneden champignons.  Giet er de room bij.  Klop de eierdooier los met wat water en giet het bij de saus.  Op het einde de zalm en bieslook toevoegen en kruiden met peper en zout.
Ondertussen kook je de tagliatelle beetgaar.  Giet af en meng ze onder de saus.  Bestrooi met nog wat gehakte bieslook.

Buon appetito!

11:12 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.