19-06-04

Fettuccine al ragù di arance (Fettucine met appelsiensaus) (478 kcal)

Ingrediënten :
320 gr fettuccine - 400 gr gepelde garnalen - 2 appelsienen - 2 uien - 20 gr tomatensaus - 2 lepels olijfolie - 100 ml witte wijn - 1 teentje look - gehakte peterselie - basilicum - zout - 1 chilipepertje - groentenbouillon

Bereiding :
Leg de gehakte ui en look in wat bouillon.  Voeg de geraspte schil van een appelsien toe met het sap van 2 appelsienen, de wijn en de tomatensaus.  Breng aan de kook en laat 5 minuten inkoken.
Voeg de garnalen toe en laat nog 5 minuten koken.  Voeg tenslotte de gehakte basilicum, peterselie, zout en chilipepertje (zonder de zaadjes) toe.
Kook de fettucine beetgaar.  Giet af en meng met de saus.  Dien warm op.

Buon appetito!

12:22 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.