19-06-04

Fettuccine con peperoni, olive e capperi (Fettucine met paprika's, olijven en kappertjes) (399 kcal)

Ingrediënten :
320 gr fettuccine - 2 rode paprika's - 100 gr zwarte olijven - 50 gr champignons uit blik - 2 lepels kappertjes - 1 bosje peterselie - 1 teentje look - olijfolie extra vergine - zout

Bereiding :
Pel de paprika's.  Verwijder de zaadjes en zaadlijsten.  Snijd ze in reepjes van 1/2 cm.
Giet de olijven, kappertjes en champignons af.  Was de peterselie.  Droog ze af en hak fijn.  Pel het teentje look.
Fruit de look een minuutje in wat olijfolie.  Zorg dat ze niet verkleurt.  Haal het teentje look eruit en voeg de reepjes paprika toe.  Laat 5 minuten bakken en roer regelmatig dooreen met een houten lepel.  Kruid met zout.
Laat onder deksel 20 minuten op een zacht vuur verder bakken.  Voeg dan de olijven, kappertjes en paddestoelen toe.  Laat nog 5 minuten op het vuur staan.
Kook ondetussen de pasta beetgaar.  Giet af en meng ze onder de saus.  Bestrooi met peterselie en laat nog een minuutje op het vuur staan, terwijl je blijft roeren.
Dien warm op.

Buon appetito!

11:59 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.