19-06-04

Fusilli integrali con trota e spinaci (Volkorenfusilli met forel en
spinazie) (335 kcal)

Ingrediënten :
320 gr volkorenpasta - 100 gr spinazie - 1 grote sjalot - ca. 1 - 1,5 liter groentenbouillon - 100 gr gerookte forelfilet - 1 citroen - 3 lepels olijfolie extra vergine - zout - roze peper

Bereiding :
Snijd de forelfilet in blokjes.  Voeg ze bij het sap van een halve citroen en 1 lepel olie en marineer ze hierin.
Pel de sjalot.  Hak hem fijn.  Fruit hem in de overblijvende olijfolie.  Voeg de warme groentenbouillon toe en laat op een hoog vuur inkoken.  Voeg dan de schoongemaakte spinazie toe.  Laat 1 - 2 minuten koken en mix dan alles tot je een homogene creme hebt.
Kook de pasta beetgaar.  Giet af en meng met de spinaziecreme.  Schep over in voorverwarmde borden en leg de forel er bovenop.  Bestrooi met roze peper.

 Buon appetito!

Recept : Tutti primi di Max

11:34 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.