19-06-04

Linguine in crema verde (Linguine in groene creme) (300 kcal)

Ingrediënten :
320 gr linguine - 4 sjalotten - 300 gr diepvriesspinazie - groentenbouillon - 6 lepels room - 2 koffielepels Worcestersaus - 5 druppels Tabasco

Bereiding :
Maak de sjalotten schoon.  Hak ze fijn en zet ze op een zacht vuur op met enkele lepels bouillon tot ze zacht zijn.
Voeg de spinazie toe met enkele lepels groentenbouillon.  Laat koken tot de spinazie volledig ontdooid is.  Kruid dan met zout, voeg nog wat bouillon toe en laat 10 minuten inkoken.
Voeg de room toe, de Worcestersaus en de tabasco en laat nog 2 - 3 minuten inkoken.
Kook de pasta beetgaar.  Giet af en meng onder de saus.
Meng nog enkele minuten op een zacht vuur dooreen en dien warm op.

 Buon appetito!

Recept : Tutti primi di Max

18:58 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.