19-06-04

Sedanini in salsa di sedano (Sedanini met seldersaus) (300 kcal)

Ingrediënten :
320 gr sedanini - 400 gr knolselder - 1 lepel bloem - 1,5 glazen magere melk - 1/2 ui - peper - zout - nootmuskaaat - 4 lepels parmezaan - 2 lepels olijfolie

Bereiding :
Was en schil de selder.  Snijd in schijfjes en kook ze in een beetje gezouten water met een 1/2 lepel bloem (om niet te verkleuren).  Als de selder zacht is, mix je hem met de melk,  de gehakte ui (die je in een beetje olie gefruit hebt, maar niet laten verkleuren),  zout,  peper,  nootmuskaat en een halve lepel bloem.
Doe de puree terug in de pan en zet op het vuur.  Breng traag aan de kook.  Blijf roeren.
Kook de pasta beetgaar en meng onder de saus.  Bestrooi met parmezaan en versgemalen peper.

Buon appetito!

19:21 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.