19-06-04

Spaghetti integrali agli asparagi (Volkorenspaghetti met asperges) (412 kcal)

Ingrediënten :
320 gr volkorenspaghetti - 600 gr (groene) asperges - 200 ml halfvolle melk - 1 gehakte ui - 20 cl olijfolie -
20 gr geraspte parmezaan - curry - gedroogde peper - zout

Bereiding :
Schil de asperges.  Kook ze.  Giet ze af en snijd ze in kleine blokjes.
Fruit de ui in de olie, voeg asperges toe en de melk.  Kruid met zout, curry en chilipeper.  Laat enkele minuten koken.
Haal 2/3 van de groenten uit en mix het overige derde van de groenten tot je een dikke creme hebt.
Kook de pasta.  Giet af en meng met de creme en de rest van de groenten.  Bestrooi met parmezaan.

Buon appetito!

19:08 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.