20-06-04

Garganelli con asparagi e ricotta (Garganelli met asperges en ricotta) (320 kcal)

Ingrediënten :
300 gr garganelli (of andere korte pasta) - 500 gr groene asperges - 60 gr ricotta - 20 gr geraspte parmezaan - zout

Bereiding :
Maak de asperges schoon.  Schil ze vanaf de top naar beneden.  Verwijder de harde uiteinden.  Snijd de punten af en houd ze apart.  Snijd de asperges in stukjes.
Kook de stukjes 10 minuten in gezouten water.  Voeg dan de punten toe en kook nog eens 5 - 8 minuten.
Haal de punten eruit en mix de overige aspergestukjes met de ricotta en een beetje zout.
Kook de pasta beetgaar en giet af.  Meng met de aspergecreme en de aspergepunten, die je eventueel in twee kan snijden.  Bestrooi met parmezaan.

Buon appetito!

Recept : Cucina con me.

14:30 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.