20-06-04

Reginette ai peperoni (Reginette met paprika's) (306 kcal)

Ingrediënten :
320 gr reginette - 3 paprika's (rood - geel - groen) - 2 lepels olijfolie - basilicum - peper - zout - 2 tomaten - 1 teentje look - 1/2 ui

Bereiding :
Was de papria's en droog ze af.  Rooster ze in een pan of in de oven en pel ze.  Verwijder zaadjes en zaadlijsten.  Snijd ze tenslotte in heel fijne reepjes.
Hak de ui en look heel fijn en fruit ze in de olie.  Voeg de gepelde, in blokjes gesneden tomaten toe, de gehakte basilicum, peper en zout.  Laat 5 minuten koken.
Zet het vuur wat minder en voeg de paprika's toe.  Laat nog 15 minuten verder koken.
Kook de pasta beetgaar.  Giet af en meng met de paprikasaus.

Buon appetito!

14:08 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.