15-07-04

Fusilli con ricotta ed erbette (Fusilli met ricotta en snijbiet)

Ingrediënten :
400 gr fusilli - 400 gr gekookte snijbiet - 150 gr ricotta - 1 ui - zout - peper - 1 teentje look - olijfolie - 2 lepels geraspte parmezaan - 50 gr yoghurt (of verse room) - groentenbouillon

Bereiding :
Hak de snijbiet fijn en stoof ze in een lepel olijfolie met het teentje look.
Pel de ui en hak hem fijn.
Doe de snijbiet (zonder de look) in een grote pan met de ui, de parmezaan,  ricotta,  yoghurt (of room),  peper en zout.  Voeg enkele lepels bouillon toe.
Zet op het vuur.  Als het mengsel begint te koken,  voeg je de fusilli toe en kookt ze gaar.  Voeg geleidelijk wat warme bouillon toe, zoals je doet voor een risotto.
Als de pasta beetgaar is,  verminder je het vuur en laat de saus nog eventjes indikken.  Dien onmiddellijk op.

Buon appetito !

Recept : Punto CR

09:19 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.