13-11-04

Farfalle ai calamari (Vlinderpasta met inktvisringen)

Ingrediënten :
400 gr vlinderpasta - 200 gr erwten - 200 gr inktvisringen - tomatensaus - 1 ui - 1 chilipepertje - olijfolie - gehakte peterselie

Bereiding :


Snijd de ui in ringen en fruit ze in wat olijfolie.  Voeg de erwten en inktvisringen toe en laat enkele minuten bakken.
Verwijder de zaadjes uit het chilipepertje en hak het fijn.  Voeg dit ssamen met de tomatensaus bij de inktvis.  Kruid met peper en zout en meng goed dooreen.  Laat ca. 20 mminuten sudderen op een matig vuur.  Vergeet niet af en toe te roeren.
Kook de farfalle beetgaar.  Giet af en doe ze bij de saus.  Besprenkel met wat olijfolie en bestrooi met de peterselie.  Meng goed dooreen en dien op.

Buon appetito!

17:12 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.