13-11-04

Penne alla contadina (Penne van het platteland)

Ingrediënten :
400 gr penne - 100 gr brie - 4 kleine courgettes - 1 lepel gehakte peterselie - 1 teentje look - 20 gr parmezaan - boter - olijfolie - zout

Bereiding :
Reinig de courgettes.  Snijd ze in dunne schijfjes.  Doe ze in een pan met een lepel olie en een geplet teentje look.  Giet er een half glas water over en laat afgedekt ca. 10 minuten sudderen.
Haal het deksel van de pan.  Laat het water verdampen en haal de look eruit.
Plet de brie met een vork en meng er eerst de boter en dan de parmezaan onder tot je een gladde crème hebt.
Kook de penne beetgaar.  Giet ze af en meng ze onder de brie.  Voeg ook de courgettes en peterselie toe en meng alles goed dooreen.  Schep over in voorverwarmde borden en dien onmiddellijk op.

Buon appetito!

16:37 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.