13-11-04

Penne con gorgonzola (Penne met gorgonzola)

Ingrediënten :
400 gr penne - 250 gr ricotta - 150 gr gorgonzola - 30 gr boter - 3 glazen room - 1 ui - 2 selderstengels - 1 koffielepel oregano - 1 teentje look - peper - zout - papaverzaadjes

Bereiding :
Smelt de boter.  Fruit hierin de fijngesneden ui, look en selder.  Roer goed ooreen.  Voeg room en oregano toe en laat op een zacht vuurtje wat inkoken.
Mix het geheel tot je een homogene creme hebt.  Zet het mengsel terug op een zacht vuur.
Voeg ricotta, gorgonzola, peper en zout toe.  Laat op het vuur staant tot de kaas smelt.
Kook ondertussen de pasta beetgaar, g iet af en meng met de saus.
Schep over in voorverwarmde borden, bestrooi met papaverzaadjes en dien op.

Buon appetito!

16:12 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.