13-11-04

Spaghetti con i capperi (Spaghetti met kappertjes)

Ingrediënten :
400 gr spaghetti - 1 klein blik gepelde tomaten, in stukjes gehakt - 1 aubergine - 2 teentjes look - geraspte parmezaan - 1 koffielepel vleesfond - 2 lepels kappertjes - basilicum - olie - peper - zout

Bereiding :
Reinig de aubergine en snijd ze in blokjes.  Laat ze kleuren in wat olijfolie in een grote pan.
Voeg de gehakte look en basilicum toe, de tomaten, vleesfond, peper en zout.  Laat afgedekt ca. 1/2 uur sudderen.
Kook de spaghetti beetgaar.  Giet ze af en meng ze onder de saus.
Voeg kappertjes en parmezaan toe en roer goed dooreen.  Schep over in voorverwarmde borden en versier met enkele blaadjes basilicum.

Buon appetito!

17:03 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.