14-11-04

Mezze penne con caprino e speck (Mezze penne met geitenkaas en spek)

Ingrediënten :
400 gr mezze penne - 1 ui - 1 vers geitenkaasje (ca. 100 gr ) - een snede spek (ca. 100 gr) - 1 handvol amandels - broodkruim - paper - zout - olijfolie

Bereiding :
Fruit de in ringen gesneden ui in 2 eetlepels olijfolie.  Na 10 minuten voeg je het in reepjes gesneden spek toe en de gepelde, in stukjes gehakte amandelen.  Laat nog enkele minuten bakken.
Ondertussen kook je de pasta beetgaar.  Bak het broodkruim in een antikleefpan.
In een voorverwarmde schotel plet je de kaas met een vork.  Voeg het spek toe en een lepel kookvocht van de pasta.
Giet de pasta af.  Meng ze onder de kaas en het spek.  Bestrooi met het broodkruim.  Besprenkel met wat olijfolie.  Meng goed dooreen en dien op.

Buon appetito!

15:24 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.