09-02-05

Fettuccine con ostriche e scampi (Fettuccine met oesters en scampi) (2 personen)

Ingrediënten : 
200 gr fettuccine - 8 oesters - 8 scampi - enkele blaadjes rucola - olijfolie - 2 teentjes look - zout - peper

Bereiding :
Open de oesters.  Houd het vocht bij.
In een antikleefpan kleur je de lookteentjes in de olie.  Haal ze daarna uit.
Snijd het vruchvlees van de scampi en de oesters in fijne reepjes.  Bak ze in de pan met de rucola.  Kruid met peper en zout en voeg het vocht van de oesters en een halve pollepel van het kookvocht van de pasta toe.  Laat inkoken.
Intussen kook je de pasta beetgaar.  Giet af en meng met de saus.
Versier de borden met de oesterschelpen en wat verse rucola.

Buon appetito!

Recept : Cookaround

11:55 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.