23-02-05

Bucatini al pesce con olive (Bucatini met vis en olijven)

Ingrediënten :
400 gr bucatini - 400 gr kabeljauwfilet - 400 gr rijpe tomaten - 50 gr zwarte olijven - peterselie - 1 teentje look - olie - zout -  1 chilipeper

Bereiding :
Pel de tomaten,  haal de zaadjes eruit en snijd ze in blokjes.
Ontpit de olijven.
Warm de olie op in een pan.  Fruit hierin de look en het fijngehakte chilipepertje (zonder zaadjes).  Voeg dan de vis toe.  Laat enkele minuten bakken en voeg de tomaten en zout toe.  Laat alles nog 10 minuten sudderen.
Voeg op het einde de gehakte peterselie en de olijven toe.  Kook ondertussen de pasta beetgaar en meng ze onder de saus.

Buon appetito !

Recept : Zia Cecilia

14:18 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.