23-02-05

Conchiglie con coniglio e mandorle (Conchiglie met konijn en amandelen)

Ingrediënten :
400 gr conchiglie - 300 gr konijn - 2 ansjovis in olie - 30 gr amandelen - 1 glas witte wijn - 1 ui - rozemarijn - het sap van 1 citroen - zout - olie

Bereiding :
Snijd het konijnevlees in dunne plakjes.
Hak de ui fijn en fruit hem in de hete olie.  Voeg het konijn toe en laat 10 minuten op een zacht vuurtje bakken.  Voeg nu en dan wat witte wijn toe.  Doe er ook de rozemarijn en zout bij.
Snijd de helft van de amandelen in reepjes en hak de andere helft fijn.
Warm een eetlepel olie op.  Laat de ansjovis erin smelten.  Voeg de gehakte amandelen en het sap van de citroen toe en houd dit warm.
Kook de pasta beetgaar,  giet af en voeg er de saus en de ansjovis bij.
Strooi de overgebleven amandelen erover en dien op.

Buon appetito !

Recept : Zia Cecilia

14:32 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.