25-02-05

Bucatini alla moda di Capri (Bucatini op de wijze van Capri)

Ingrediënten :
400 gr bucatini - 1 kg tomaten - 1 gele paprika - 30 zwarte olijven - verse basilicum - 3 lepels olijfolie - 1 teentje look - 4 lepels geraspte parmezaan - peper - zout

Bereiding :
Pel de tomaten.  Haal de zaadjes eruit en snijd ze in grove stukken.
Warm de olie op.  Fruit het teentje look erin en zodra het bruin wordt, haal je het eruit.
Voeg dan de in blokjes gesneden gepelde paprika toe.  Laat ze enkele minuten bakken en doe er dan de tomaten bij.  Meng goed dooreen en laat ca. 10 minuten op een zacht vuur sudderen.
Kruid met peper en zout.  Voeg de olijven toe, de fijngescheurde basilicum en laat nog enkele minuten op een zacht vuur staan.
Kook ondertussen de pasta beetgaar.  Giet af en meng ze onder de saus.
Schep over in voorverwarmde borden en bestrooi met geraspte parmezaan.

Buon appetito!

Recept : Agriturismo

16:47 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.