25-02-05

Farfalle e spinaci con salmone affumicata (Farfalle en spinazie met gerookte zalm)

Ingrediënten :
400 gr farfalle - ca. 500 gr spinazie (mag ook uit diepvries) - 1 teentje look - olijfolie - parmezaan - 6 lepels room - 150 gr gerookte zalm

Bereiding :
Als je diepvriesspinazie gebruikt, volstaat het, ze wat op te warmen.  Verse spinazie was je eerst.  Dan kook je ze enkele minuten in gezouten water en giet ze af.  Hak de spinazie grof.
Snijd het teentje look doormidden en fruit het in wat olie.  Voeg er de spinazie bij en tenslotte ook een handvol parmezaan.
Kook de pasta beetgaar.  5 minuten vor het einde van de kooktijd voeg je de room bij de spinazie.
Giet de pasta af.  Voeg ze bij de spinazie en meng goed dooreen.
Neem de pan van het vuur en voeg de in stukken gesneden zalm toe.
Schep over in voorverwarmde borden en dien op.

Buon appetito!

Recept : Cookaround

16:28 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.