25-02-05

Strozzapreti alla boscaiola (Strozzapreti van het bos)

Ingrediënten :
400 gr strozzapreti - 200 gr paddestoelen - 200 gr gekookte ham in een dikke plak - 1 klein blik erwten - olijfolie - 1 teentje look - gehakte peterselie - tomatenpuree - 1 nootje boter - zout - peper - 4 lepels room - geraspte parmezaan

Bereiding :
Snijd de ham in grote blokjes en bak ze in de boter.
Snijd de paddestoelen in schijfjes en bak ze in de olie met een teentje look.  Bestrooi ze met peper en zout en peterselie.  Als ze klaar zijn, voeg je ze bij de ham samen met de erwten.
Doe er een pollepel bouillon bij en laat afgedekt op een zacht vuur ca. 10 minuten sudderen.
Voeg dan de room toe.  Kruid bij met peper en zout en laat de saus indikken.
Kook de pasta beetgaar.  Giet af en meng ze onder de saus.
Bestrooi met parmezaan en dien warm op.

Buon appetito!

Recept : Cookaround

16:58 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.