28-02-05

Spaghetti con capesante (Spaghetti met sint-jakobsvruchten)

Ingrediënten :
400 gr spaghetti - 1/2 kg St. Jakobsvruchten (mag uit diepvries) - 1 blik gepelde tomaten - 3 teentjes look - 1/2 glas witte wijn - peterselie - 1 chilipepertje - boter - zout

Bereiding :
Smelt de boter en fruit hierin twee geplette teentjes look en een beetje fijngehakte chilipeper.  Voeg de sint-jakobsvruchten bij.  Blus met de wijn en laat verdampen.
Voeg de tomaten bij en laat ca. 30 minuten verder sudderen.  Kruid bij met zout.
Kook de spaghetti beetgaar.  Giet af en meng met de saus.  Bestrooi met de gehakte peterselie, gemengd met een versnipperd teentje look.

Buon appetito!

11:06 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.