01-03-05

Tagliatelle allo zafferano con spinaci e funghi (Saffraantagliatelle met spinazie en paddestoelen)

Ingrediënten :
Voor de tagliatelle : 300 gr bloem - 100 gr tarwegriesmeel - 3 eieren - 2 zakjes saffraan
200 gr spinazie - 200 gr paddestoelen - 50 gr parmezaan - 1 teentje knoflook - olijfolie

Bereiding :
Meng de bloem en het griesmeel met de eieren.  Los de saffraan op in wat lauw water en voeg het bij.
Rol het deeg uit en snijd het in tagliatelle.
Warm de olie op.  Fruit de look erin en voeg de spinazie en de in schijfjes gesneden paddestoelen toe.  Voeg wat van het kookwater van de pasta toe, wat olie en de parmezaan.
Kook de tagliatelle beetgaar.  Giet af en meng onder de saus.

Buon appetito !

15:06 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.