13-03-05

Farfalle con gamberi e peperoni (Farfalle met garnalen en paprika's)

Ingrediënten :
400 gr farfalle - 1 groene paprika - 2 teentjes look - 1 glas droge witte wijn - bouillon - olijfolie - peper - zout - basilicum

Bereiding :
Pel de paprika.  Verwijder de zaadjes en snijd hem in reepjes.
Laat het teentje look goudbruin kleuren in wat olijfolie en haal het er dan uit.
Doe de garnalen in de pan tot ze een mooi roze kleur hebben.  Haal ze uit de pan en houd ze warm.
Doe nu de paprika in de pan.  Bak ze enkele minuten.  Voeg de witte wijn toe.  Laat verdampen.  Voeg dan een pollepel bouillon toe.  Kruid met zout en laat 1/4 uur koken.
Halverwege de kooktijd voeg je de garnalen toe.  Als ze klaar zijn, strooi je er de fijngesneden basilicum over.
Kook ondertussen de pasta beetgaar.  Giet af en meng ze onder de garnalen.
Schep over in voorverwarmde borden en dien op.

Buon appetito !

13:44 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.