13-03-05

Fusilli con avocado e zucchine (Fusilli met avocado en courgettes)

Ingrediënten :
400 gr fusilli - 450 gr courgettes - 3 eetlepels olijfolie - 1 eetlepel witte wijnazijn - 1 koffielepel mosterd - 1 teentje look - peper - zout - 1 avocado - 1 lepel gehakte peterselie - 1 lepel gehakte kervel - 1 lepel gehakte bieslook

Bereiding :
Kook de courgettes 3 - 4 minuten en kokend water en giet ze af.
Maak een vinaigrette met de olie, azijn, mosterd, fijngesneden look en peper en zout.
Snijd de avocado in twee.  Haal de pit eruit en snijd het vruchtvlees in fijne schijfjes.
Kook de pasta beetgaar.  Giet af.  Voeg er de courgettes, avocado en kruiden bij.  Giet er nu de vinaigrette over en meng goed dooreen.
Schep over in een voorverwarmde serveerschotel en dien onmiddellijk op, vooraleer de avocado begint te verkleuren.

Buon appetito !

13:10 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.