13-03-05

Fusilli con verze e zucchini (Fusilli met savooi en courgettes)

Ingrediënten :
400 gr fusilli - 1 ui - 2 middelgrote courgettes - 6 savooibladeren - 2 ansjovissen - 1 koffielepel kappertjes - 2 eetlepels olijfolie - 40 gr boter - 60 ml witte wijn - peper - zout

Bereiding :
Hak de ui fijn.  Rasp de courgettes fijn.  Was de savooibladeren en snijd ze grof.  Snijd de ansjovis en kappertjes fijn.
Warm de olie en boter op en fruit de ui hierin.  Voeg de courgettes toe en roer gedurende 3 minuten met een houten lepel om.
Voeg kappertjes, ansjovis, witte wijn, peper en zout toe en laat nog 2 minuten inkoken.  Doe er de savooi bij en laat ze nog enkele minuten verder zacht worden.
Kook de pasta beetgaar.  Giet af en meng ze met de saus.
Schep over in voorverwarmde borden en dien op.

Buon appetito !

14:18 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.