13-03-05

Linguine con gorgonzola, noci e piselli (Linguine met gorgonzola, noten en erwten)

Ingrediënten :
400 gr linguine - 75 gr walnoten - 75 gr boter - 150 gr gorgonzola - 2 lepels room - 150 gr erwten (diepvries) - peper - zout

Bereiding :
Warm de oven voor op 180°C. Leg de noten 5 minuten in de oven tot ze geroosterd zijn. Laat ze daarna afkoelen.
Kook de pasta beetgaar.
Smelt ondertussen de boter. Doe er de gorgonzola bij, de room en de erwtjes.  Meng gedurende 5 minuten voorzichtig dooreen.  Kruid met peper en zout.
Giet de pasta af.  Meng ze onder de saus en doe er de noten bij.
Strooi er nog wat versgemalen peper over en schep over in voorverwarmde borden.

Buon appetito !

15:23 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.