13-03-05

Lumache con sugo ai würstel (Lumache met frankfurter worstjes)

Ingrediënten :
400 gr lumache - 1 doos frankfurter worsten - 100 gr bacon in blokjes - 200 gr passata (fijn gezeefde tomatensaus) - 1 ui - olijfolie - peper - zout - een beetje chilipeper

Bereiding :
Hak de ui fijn en fruit hem in wat olijfolie.  Als de ui glazig wordt, voeg je de bacon toe.  Laat enkele minuten bakken.  Voeg dan de worstjes toe die je in niet al te dunne schijfjes gesneden hebt.
Doe er de tomatensaus bij.  Meng dooreen .  Kruid met peper en zout en laat minstens 1/2 uur op een zacht vuur kokeken.
Juist voordat je de saus van het vuur haalt, doe je er wat chilipeperpoeder bij.
Kook de pasta beetgaar.  Giet af en meng onder de saus.  Laat enkele minuten op het vuur staan.
Schep over in voorverwarmde borden en dien op.

Buon appetito !

14:29 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.