15-03-05

Tortellini in brodo al limone (Tortellini in bouillon met citroen)

Ingrediënten :
400 gr tortellini - 125 ml witte wijn - 1 citroen - 750 ml kippebouillon - 4 lepels versgehakte peterselie - parmezaan - peper

Bereiding :
Schil de citroen. Met een scherp mes snijd je het witte deel van de citroenschil.  Snijd enkele stukjes schil in heel fijne reepjes en houd ze apart.
Doe de rest van de citroenschil in een ruime kom met de witte wijn en de kippebouillon.  Kook de bouillon ca. 10 minuten.  Haal de citroenschil eruit met een schuimspaan.
Doe er de tortellini in met 2 lepels peterselie en versgemalen peper.
Kook de tortellini tot ze beetgaar zijn.
Schep de tortellini en bouillon over in voorverwarmde diepe borden.  Leg er de reepjes citroenschil in en de rest van de peterselie.
Geef er de parmezaan apart bij.

Buon appetito !

11:58 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.