17-03-05

Penne funghi e zafferano (Penne met champignons en saffraan)

Ingrediënten :
400 gr penne - 200 gr champignons - 1 sjalot - room - peterselie - 2 doosjes saffraanpoeder - olijfolie - parmezaan - peper - zout

Bereiding :
Borstel de champignons schoon.  Snijd ze in schijfjes.  Warm de olie op in een pan.  Fruit de fijngesneden sjalot hierin.  Voeg de champignons toe en laat 10 minuten stoven.  Kruid met peper en zout en laat nog 5 minuten stoven.
Kook ondertussen de pasta beetgaar.  3 minuten voor het einde van de kooktijd, voeg je de saffraan toe.
Giet de pasta af, meng ze onder de champignons en voeg wat room toe.
Bestrooi met parmezaan en peterselie en dien op.

 Buon appetito!

Recept : : Tutti primi di Max

14:35 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.