17-03-05

Ruote porcini e pomodorini (Ruote met eekhoorntjesbrood en kerstomaatjes)

Ingrediënten :
400 gr ruote - 500 gr eekhoorntjesbrood - 1 ui - 300 gr kerstomaatjes - parmezaan - 50 gr boter - gehakte peterselie - bieslook - peper - zout

Bereiding :
Maak de paddestoelen schoon en snijd ze in stukken.  Hak de ui fijn.
Smelt de boter in een pan en fruit de ui hierin.  Voeg de paddestoelen toe en laat ze op een zacht vuur 25' stoven.  Roer af en toe dooreen.  Kruid met peper en zout en bestrooi met peterselie.
Was de tomaatjes en droog ze af.  Snijd ze in twee en haal de zaadjes eruit.  Snijd ze in blokjes.
Kook de pasta beetgaar.  Giet af en meng ze onder de paddestoelen.  Voeg de tomaatjes en parmezaan toe en kruid bij met versgemalen peper.  Laat een paar minuten op smaak komen.
Bestrooi met bieslook en dien op.

 Buon appetito!

Recept : : Tutti primi di Max

14:07 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.