14-04-05

Pennette tonno, alici, pomodorini e capperi (Pennette met tonijn, ansjovis, kerstomaatjes en kappertjes)

Ingrediënten :
400 gr pennette (of andere korte pasta) - 1 blik tonijn in olie - 1 doosje ansjovisfilets - enkele kerstomaatjes - 1 teentje look - 1 lepel kappertjes - 1 chilipepertje - oregano - tijm

Bereiding :
Kook de pasta beetgaar.
Ondertussen fruit je de look in een grote pan (fijngesneden of in zijn geheel, dan kan je de look er op het einde van de bereiding uithalen).  Voeg een beetje chilipeper toe met wat oregano en tijm. Doe er tenslotte de tonijn, de geplette ansjovisfilets en de kappertjes bij en laat enkele minuten bakken.  Voeg de in stukjes gesneden tomaat toe en laat nog 3 - 4 minuten bakken.
Giet de pasta af als ze beetgaar is. (Houd enkele lepels kookvocht over)  Voeg ze bij de saus en meng dooreen.  Je kan eventueel wat van het kookvocht bijvoegen.  Dien warm op.

 Buon appetito!

Recept : : Tutti primi di Max

13:32 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.