14-04-05

Spaghetti all'anguria (Spaghetti met watermeloen)

Ingrediënten :
400 gr spaghetti - 25 cl room - 2 dikke schijven watermeloen - 1 glas droge sherry - 70 gr parmezaan - basilicum

Bereiding :
Giet de room in een pannetje en breng op een zacht vuur aan de kook.
Haal de zaadjes uit de watermeloen.  Snijd de meloen in dobbelsteentjes en voeg ze bij de room.  Doe er het glaasje sherry bij en laat inkoken tot de saus de gewenste dikte heeft.
Kook de pasta beetgaar en giet af.
Strooi er de parmezaan over en giet er tenslotte de saus over.  Meng goed dooreen.
Schep over in voorverwarmde borden.  Dien op met enkele stukjes verse watermeloen en basilicumblaadjes.

Buon appetito!

13:59 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.