14-04-05

Spaghetti con gamberetti, zucchine e zafferano (Spaghetti met garnalen, courgettes en saffraan)

Ingrediënten :
400 gr spaghetti - 3 courgettes - 500 gr ongepelde garnalen - 2 lepels pesto - laurier - selder - wortel - 1 doosje saffraan of enkele saffraandraadjes - olie - zout

Bereiding :
Pel de garnalen en met het afval, de selder, wortel en laurier maak je een visbouillon.
Was de courgettes en snijd ze in schijfjes.  Bak ze in wat olijfolie tot ze zacht zijn.  Voeg de pesto toe, samen met 2 pollepels visbouillon, waarin je de saffraan opgelost hebt.  Laat het vocht verdampen.
Voeg tenslotte de garnalen toe, maar let op dat ze niet te taai worden.
Kook ondertussen de spaghetti beetgaar.  Giet ze af en meng ze onder de saus.
Schep over in voorverwarmde borden en dien op.

Buon appetito!

13:09 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.