25-04-05

Conchiglie in insalata (Schelpjessalade)

Ingrediënten :
350 gr conchiglie - 1 blik tonijn in olie - 1 grote tomaat - 50 gr gevulde groene olijven - 50 gr ontpitte zwarte olijven - 3 augurken in azijn - 100 gr erwtjes - 1 lepel kappertjes - 1 citroen - olie - zout

Bereiding :
Kook de pasta beetgaar.  Giet af.  Spoel onmiddellijk onder koud water.  Giet nog eens af.
Snijd de tonijn in stukjes.  Meng met de kappertjes, de in schijfjes gesneden augurken, in stukjes gesneden olijven, de tomaat in blokjes en de gekookte erwtjes.  Meng voorzichtig dooreen en doe dit bij de pasta.
Overgiet met een mengsel van olijfolie, citroen en zout.  Zet in de koelkast en dien de pasta koud op.

Buon appetito!

Recept : : Tutti primi di Max

14:29 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.