25-04-05

Fusilli con spinaci e pancetta (Fusilli met spinazie en buikspek)

Ingrediënten :
400 gr fusilli - 400 gr spinazie - 250 gr buikspek - peper - 1 chilipepertje - 1 ui - 40 gr boter - parmezaan

Bereiding :
Breng het gezouten water voor de pasta aan de kook. Zodra het begint te koken, doe je er de spinazie bij.  Als het water weer kookt, voeg je de pasta toe.
Ondertussen snijd je het spek in blokjes.
Smelt 20 gr boter.  Fruit de fijngehakte ui hierin.  Voeg dan het spek toe.
Als de pasta beetgar is, giet je ze af.  Voeg de rest van de boter toe, het spek en kruid met versgemalen peper en het fijngesneden pepertje (zonder zaadjes).
Schep over in voorverwarmde borden en bestrooi met parmezaan.

Buon appetito !

13:55 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.