25-04-05

Gnocchi al pesto (Gnocchi met pesto)

Ingrediënten :
ca. 800 gr gnocchi - 45 blaadjes basilicum - 30 gr pijnboompitten - 1 teentje look - ca. 1 dl olijfolie - 60 gr parmezaan - 3 lepels pecorino - zout

Bereiding :
Bereid de gnocchi volgens het basisrecept.
Rooster de pijnboompittten in de oven of in een pan.
Met een vijzel (of met een mixer) stamp je de basilicum fijn met de pijnboompitten, de look, de parmezaan, pecorino en wat grof zout.  Voeg geleidelijk olijfolie toe, tot je een gladde creme hebt.
Kook de gnocchi gasar.
Voeg wat van het kookvocht bij de pesto en meng goed.
Dien de gnocchi op met de pesto en geef er parmezaan bij.

Buon appetito!

Recept : : Tutti primi di Max

14:03 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.