03-05-05

Tagliatelle caramellate all'arancia (Gekarameliseerde tagliatelle met sinaasappel)

Ingrediënten :
300 gr tagliatelle - 750 ml sinaasappelsap - 4 eetlepel witte dessertwijn - 4 eetlepels Grand Marnier - 1 eetlepel amandelschilfers - 3 eetlepels poedersuiker

Bereiding :
Doe het sinaasappelsap met 300 ml water in een kom.  Breng aan de kook en kook de pasta hierin beetgaar.  Giet af en houd het kookvocht bij.
Meng het kookvocht met de wijn en likeur en laat 30 minuten inkoken.
Doe de saus bij de pasta en schep over in 4 vuurvaste vormpjes.  Bestrooi met amandels en poedersuiker.
Zet enkele minuten onder de grill en dien op.

Buon appetito!

14:21 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.