10-05-05

Fusilli alla caprese (Fusilli met tomaten en mozzarella)

Ingrediënten :
400 gr fusilli - 300 gr tomaten - 1 handvol zongedroogde tomaten - 3 eetlepels olijfolie - 2 mozzarellabolletjes - 1 bosje basilicum - 1 ui - zout

Bereiding :
Verwijder de zaadjes van de tomaten.  Doe de tomaten in een pan met de olie, de in ringen gesneden ui, enkele basilicumblaadjes en zout.  Laat 15 minuten inkoken.  Pureer de saus.
Zet de saus terug op het vuur voor 15 minuten.  De saus moet goed inkoken.
Kook de pasta beetgaar.  Giet af en meng ze met deze eenvoudige, maar zeer lekkere saus en met de in blokjes gesneden mozzarella.
Houd de helft van de mozzarella apart.  Die snijd je in schijfjes.
Versier de voorgewarmde serveerschaal met basilicumblaadjes, schijfjes mozzarella en de zongedroogde tomaten.

Buon appetito!

Recept : Agriturismo

12:59 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.