10-05-05

Gnocchi acciughe e capperi (Gnocchi met ansjovis en kappertjes)

Ingrediënten :
ca. 800 gr gnocchi - 1 doosje ansjovis - 45 gr kappertjes - 1 ui - 2 wortels - 2 selderstengels - olijfolie - peper - zout

Bereiding :
Bereid de gnocchi volgens het basisrecept.
Fruit de fijngesnipperde ui in de hete olie.
Snijd wortel en selder fijn en voeg ze bij de ui.  Laat 10 minuten bakken.  Mix deze mengeling met een mixer tot een creme.  Zet terug op een zacht vuur gedurende 15 minuten.
Laat ansjovis en kappertjes uitlekken en voeg ze bij de saus. Laat nog 10 minuten koken en kruid met peper en eventueel zout.
Kook de gnocchi.  Haal ze uit het water met een schuimspaan en dien ze op met de saus.

Buon appetito!

Recept : : Tutti primi di Max

13:14 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.