10-05-05

Gnocchi funghi e gamberi (Gnocchi met paddestoelen en garnaalstaarten)

Ingrediënten :
ca. 800 gr gnocchi - 300 gr champignons - 250 gr garnaalstaarten - 1 teentje look - peterselie -- 2 tomaten - 1 doosje saffraanpoeder of saffraandraadjes - olie - peper - zout

Bereiding :
Bereid de gnocchi volgens het basisrecept.
Maak de champignons schoon.  Bak ze in olijfolie met het teentje look.  Kruid met peper en zout.  Zet het deksel op de pan en laat op een zacht vuur 5 minuten sudderen.
Pel de tomaten.  Verwijder de zaadjes en snijd ze in blokjes.  Voeg ze bij de paddestoelen en laat minstens een kwartier koken .
Pel de garnaalstaarten.  Voeg ze bij de paddestoelen.
Los de saffraan op in 2 lepels warm water.  Voeg dit bij de rest.  Kruid met peper en zout en laat nog een minuutje verder koken.
Kook de gnocchi gaar.  Haal ze uit met een schuimspaan en voeg ze bij de saus.
Bestrooi met fijngehakte peterselie en dien op.

Buon appetito!

Recept : : Tutti primi di Max

13:44 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.