07-06-05

Linguine alle acciughe (Linguine met ansjovis)

Ingrediënten :
400 gr linguine - 200 gr verse ansjovis - 100 gr kerstomaatjes - 1 teentje look - 1 handvol peterselie - een beetje gedroogde chilipeperpoeder - 1/2 glas witte wijn - olijfolie - zout - basilicum

Bereiding :
Maak de ansjovis schoon en hak hem fijn.
Warm de olie op.  Fruit de look en chilipeper erin.  Voeg de ansjovis toe en besprenkel met de witte wijn.
Na 2 minuten voeg je de in stukjes gesneden tomaten erbij.
Kook ondertussen de pasta beetgaar.  Giet af en meng ze enkele minuten met de ansjovis op een zacht vuur.
Strooi er de peterselie over.
Schep over in voorverwarmde borden en versier met een blaadje basilicum

Buon appetito!

11:07 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.