07-06-05

Pappardelle con ricotta e peperone (Pappardelle met ricotta en paprika)

    Ingrediënten : 400 gr pappardelle - 200 gr gerookt spek in blokjes - 1 gele paprika - 200 gr ricotta - boter - droge witte wijn - peper

Bereiding : Smelt de helft van de boter in de pan.  Voeg de in reepjes gesneden paprika toe.  Blus met de witte wijn en breng op een zacht vuur aan de kook.  Voeg een lepel water toe, indien nodig.

 
   

  Doe in dezelfde pan de rest van de boter en het spek en bak het spek.
Pureer de paprika.  Voeg deze puree bij de ricotta en meng goed.

Kook de pasta beetgaar.  Voeg ze bij het spek.  Meng dooreen en voeg ook het paprika-ricottamengsel toe.  Kruid bij met peper.

 
     

Buon appetito!
Recept : Cookaround

10:22 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.