07-06-05

Tortellini alla crema di peperoni (Tortellini met paprikacreme)

Ingrediënten :
500 gr tortellini - 1 citroenschil - peterselie - 2 eetlepels olijfolie - 3 teentjes look - 150 gr rode paprika's - 125 ml room - 1 handvol pijnboompitten

Bereiding :
Halveer de paprika's. Rooster ze. Haal de pel eraf en snijd ze in blokjes. Mix ze samen met een teentje look en de peterselie tot je een puree hebt. Voeg de room toe.
Fruit de rest van de look in een pan en voeg de paprikapuree toe. Laat 15 minuten sudderen.
Kook de tortellini gaar.
Dien op met de paprikapuree. Bestrooi met de pijnboompitten, wat peterselie en de in fijne reepjes gesneden citroenschil.

Buon appetito!

11:01 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.